fbpx

Minuutin mittaiset dokumentit

60 Second Docs tuottaa dokumenttielokuvia, jotka istuvat lyhytjänteisen someajan hektiseen rytmiin.

Mikä? YouTube-kanava 60 Second Docs
Miten nopee? Nimikin sen kertoo. Minuutti per dokkari.

Paraskaan dokumenttielokuva ei voi opettaa, ravistella tai koskettaa katsojia, ellei se ylipäänsä tavoita ketään. Informaation ylitarjonnan aikakaudella tärkeätkin tarinat hukkuvat helposti twiittien, viraalivideoiden, ympärivuorokautisen uutissyklin, huumorikuvien, suoratoistopalveluiden ja mainoskampanjoiden tulvaan.

Sosiaalisen median kanavissa toimiva 60 Second Docs pelaa someajan säännöillä saadakseen dokumenttielokuviensa tarinat kuuluviin. Dokumentit ovat minuutin mittaisia, joten ne ovat vaivattomasti katsottavissa vaikka bussimatkalla tai hammaslääkärin odotusaulassa somea selatessa. Jos katsoja ei tule dokumentin luo, dokumentti tulee katsojan luo.

Jos siis haluat lisätä inhimillisiä tarinoita somevirtaasi, ota 60 Second Docs seurantaan YouTubessa, Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä, Snapchatissä tai TikTokissa.

Alla kolme esimerkkiä kanavan sisällöstä: lyhytdokumentit kannabista kasvattavista nunnista, kodittomien hiuksia ilmaiseksi leikkaavasta parturikampaajasta sekä eläkeläismiehestä, josta tuli tahtomattaan meemi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös