fbpx

Nyt voit vuokrata vuohen videokokoukseesi vitosella

Voit valita palaverikaverin yli kymmenen eri vuohen joukosta. Valitsemasi vuohi liittyy kokoukseen videoyhteydellä.

Englannin Lancashiressa sijaitseva kotieläintila Cronkshaw Fold on keksinyt nokkelan tavan pehmittää koronasta johtuvia kävijämäärätappioita. Maatila vuokraa vuohia osallistujiksi videokokouksiin. Goats on Zoom -nimeä kantavan palvelun kautta voit tilata valitsemasi vuohen viiden minuutin visiitille etäpalaveriisi 5 punnan hinnalla.

Yhdentoista vuohen valikoimasta löytyy muun muassa Mary-vuohi, jonka kuvaillaan olevan välinpitämätön, kykenemätön keskittymään ja täysin häpeämätön julkisen virtsaamisen suhteen.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Cronkshaw Foldin maatila ilahduttaa kekseliäällä vuohi-innovaatiolla. Maatila järjestää myös vuohijoogaa, jossa aurinkotervehdyksiä tekevät vieraat pääsevät venyttelemään heinien päälle vuohien seurassa.

Linkki Goats on Zoom -palveluun

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös