fbpx

Yks nopee kesälista – vol. 4!

Kesälistan kappaleet #10, #11 ja #12 ovat kaikki remixejä! Listalle nousevat Thundercat, Lianne La Havas sekä jo toistamiseen Buscabulla.

Thundercat feat. Smino & Guapdad 4000Dragonball Durag (Remix)

Yksi alkukesän kovimmista biiseistä palaa kahden vokalistin vahvistamana. Smino ja Guapdad 4000:n mutkittaat flow’t istuvat Thundercatin ja tuottajavelho Flying Lotuksen tarjoileman laiskan grooven päälle kuin nenä päähän. Thundercat itse on tunnustanut omistavansa kohtuuttoman määrän muitakin Dragonball Z -aiheisia vaatteita. Ei voi kuin arvostaa.

Lianne La HavasPlease Don’t Make Me Cry (Jordan Rakei Remix)

Vuosi 2020 on ollut kuin uusi alku jo vuonna 2012 debytoineelle Lianne La Havasille. Laulaja-lauluntekijän saundi on terävöitynyt ja uusi albumikin on merkitsevästi self titled. Uutuuslevyllä akustisena balladina julkaistun Please Don’t Make Me Cryn intiimit vokaalit toimivat jopa alkuperäistä hienommin Jordan Rakein syntikoiden varaan rakennetulla sovituksella.

BuscabullaLa Que Tiembla (Pachyman Remix)

Ympyrä sulkeutuu. Kesälista alkoi ja päättyy saman yhtyeen parissa. Buscabullan Regresa-albumin päätöskappale Ta Que Tiembla saa uuden elämän Pachymanin paahteisen dub-remixin myötä. Biisin kujeilevat lauluosuudet pääsevät kunnolla oikeuksiinsa, kun alkuperäisen kappaleen ruuhkainen sovitus on vaihtunut minimalistisempaan otteeseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös