fbpx

Just Hold On – kuusivuotiaan rodeotähden tarina

Mikä? lyhytdokumentti 6-vuotiaasta rodeotähdestä
Miten nopee? 7 minuuttia

Seitsemänminuuttinen lyhytdokumentti Just Hold On jää mieleen mittaansa suurempana teoksena.

South by Southwest -filmifestivaalin palkitsema Just Hold On yllätti minut täysin. Lampailla rodeota ratsastavasta Marlie McDonaldista ja tämän perheestä kertova lyhytdokumentti osoittaa upealla tavalla, että seitsemän minuutin kesto ei ole este vavisuttavan katselukokemuksen luomiselle.

Aivan dokumentin alussa nähtävät lasten rodeosuoritukset ovat hätkähdyttäviä, mutta Just Hold On kasvaa kuriositeettia suuremmaksi löytäessään tästä erikoisesta lajista myös vertauskuvallista ilmaisuvoimaa. Suosittelen katsomaan dokumentin ”sokkona” tietämättä sen sisällöstä tämän enempää.

Just Hold On on katsottavissa Mailchimpin sivuilla osana Mailchimp Presents -ohjelmaa. Linkki alla:

Katso Just Hold On -lyhytdokumentti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös