fbpx

Daily Dose of Internet on ajantappajan aarreaitta

Suosittu YouTube-kanava tiivistää internetin parhaan hömppäsisällön kolmeminuuttisiin videoihin.

Mikä? YouTube-kanava Daily Dose of Internet
Miten nopee? Noin 3 minuuttia per video

”Yks vielä!”

Tähän sanapariin tiivistyy suhteeni YouTube-kanavaan nimeltä Daily Dose of Internet. Kanavan kolmeminuuttiset koostevideot ovat sopiva sekoitus eläimiä, teknologiaa, urheilua, huumoria ja kiinnostavia faktoja. Täydellistä hömppää, jonka äärelle on helppo jumittua tuntikausiksi.

Tässä havainnollistamisen vuoksi yhden Daily Dose -videon sisältö tiivistettynä:

40 tonnia painava rekka ajaa sivuluisussa. Kokispullo räjähtää wc-pöntössä. Kissa syö leppäkertun. Mies tekee leipien heittämisen maailmanennätyksen. Pulu kulkee metrolla. Sukeltaja kohtaa jättimäisen rauskun. Skeittaaja laskee mäkeä järjettömän lujaa. Ilma moottoria toimiva lentokone. Wakeboardaaja kaatuu pahasti. Kengänpohjallinen, joka tekee kengistä äärimmäisen kimmoisat. Peura syö keksejä. Drone lentää skeittarin jalkojen välistä. Kissa riehuu sohvalla. Beach volley -ottelu.

Heitä arjen haasteet sivuun ja hyppää prokrastinaation hellävaraiseen syleilyyn.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös