fbpx

Yks nopee kesälista – vol. 3!

Kesän soittolista kasvaa taas kolmella biisillä. Tällä kertaa listalle nousevat jmbo, Calundé ja Toro y Moi. Jutun lopussa Spotify-linkki!

jmbo – liikaa

Turkulainen levy-yhtiö Booa Music tunnetaan ensisijaisesti kovassa nosteessa olevan Louie Bluen kotina. Samasta tallista ponnistaa kuitenkin myös hiphopin ja elektronisen tanssimusiikin risteyspisteestä ammentava jmbo. Kesäkuussa julkaistu liikaa on tuotannollisesti smuutti ja sanoitusten puolesta samaistuttava kuvaus ihastumisesta ja suhteen alkuvaiheista.

Calundé – The Rules

19-vuotiaan hollantilaisartisti Calundén pehmeä ääni leijailee rennosti houseksi yltyvän rytmiikan yllä. Pehmeästi rullaava The Rules kuulostaa vaivattomalta ja raukealta, mutta säilyttää mielenkiinnon monipuolisen äänivalikoiman ja tarttuvan grooven ansiosta. Kokonaisuus on raikas kuin kesäinen tuulenvire.

Toro y Moi feat. The Mattson 2 Ordinary Guy

Toro y Moi ja jazz-duo The Mattson 2 yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa sitten vuonna 2017 julkaistun yhteisalbuminsa. Nyt kolmikko tarttuu soul-laulaja Joe Bataanin Ordinary Guy -kappaleeseen, mukaillen Bataanin vuonna 1975 levyttämää versiota. Lyriikoissa tehdään rehellisesti sovintoa oman tavanomaisuuden kanssa. Nakuttavien rumpujen päälle istutettu sävellys huokuu samaa rauhaa ja huoletonta itsevarmuutta kuin kappaleen sanoitukset.

Kevään ja kesän aikana päivittyvä Yks nopee | Kesälista löytyy Spotifysta:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös