fbpx

Yks nopee kesälista – vol. 2!

Koronakesän soundtrack päivittyy kolmella biisillä. Esittelyssä uutta musiikkia KOTA The Friendiltä, Remi Wolfilta ja Schweyltä. Jutun lopussa Spotify-linkki!

KOTA The Friend – Long Beach

Brooklynilaisräppäri KOTA The Friendin Alkaline oli yksi viime kesän suosikkibiisejäni. Tuoreelta Everything-albumilta löytyy myös upea kesäraita, jonka sanoituksissa haikaillaan Kalifornian auringon alle. Kappaleen tarttuva groove, ilmavat koskettimet ja maalailevat torvisovitukset tuovat mieleen Mac Millerin ja Anderson Paakin männävuosien Dang-kesähitin.

Remi Wolf – Disco Man

Discomiehissä on vetovoimaa. Sen tietävät John Travolta, Simpsonien Disco Stu sekä Los Angelesista ponnistava Remi Wolf. Popparin tulevalta EP:lta irrotettu kesäinen single Disco Man nojaa toimiviksi todettuihin perusasioihin. Potkivat hiphop-rummut, tiukka bassolinja ja funkahtavaa rytmikitaraa. Tarttuva kertosäe päälle ja se on siinä.

Schwey – ISOLATION

Nelikoksi kasvanut vancouverilaisyhtye Schwey julkaisi toukokuun lopulla karanteenielämän innoittaman Korenteen EP:n, jolta löytyy viiden kappaleen verran upeaa instrumentaalivetoista funkkia. EP:n kohokohta on hävyttömästi pörisevän bassolinjan päälle rakentuva Isolation.

Kevään ja kesän aikana päivittyvä Yks nopee | Kesälista löytyy Spotifysta:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös