fbpx

Katso nämä minisarjat Tiger Kingin jälkeen

Netflixistä löytyy runsaasti tositapahtumiin perustuvia true crime -sarjoja, jotka esittelevät ihmisyyden pimeää puolta.

Tiikerinkasvattaja Joe Exoticin elämästä kertova Tiger King -dokumenttisarja nousi hetkessä Netflixin kaikkien aikojen suosituimpien ohjelmien joukkoon. Katsoitko Tiger Kingin ja jäit kaipaamaan lisää tarua ihmeellisempiä tositarinoita? Ei hätää, sillä Netflix on pullollaan todellisista rikostapauksista kertovia true crime -minisarjoja.

Älä siis turhaan kaiva esiin vanhoja Alibi-lehtiä tai VHS:lle nauhoitettuja Poliisi-TV -jaksoja, vaan selaa alaspäin ja tutustu ainakin näihin kahteen kompaktin kokoiseen true crime -minisarjaan, jotka vetävät hämmentävyydessään vertoja Tiger Kingin tarinalle.

Mikä? Minisarja Wild Wild Country
Miten nopee? 6 jaksoa, yhteensä 6h 40min

Wild Wild Country on uskomaton kertomus intialaisen gurun johtamasta Rajneesh-liikkeestä, joka perusti tuhansien ihmisten kommuunin keskelle amerikkalaista maaseutua. Kommuunin lähellä sijaitsevan Antelopen kylän alle satahenkinen väestö ei ottanut omituisista seksirituaaleistaan tunnettua liikettä vastaan avosylein ja jännitteet kasvoivat avoimeksi vihanpidoksi. Kuuden jakson mittainen minisarja pitää sisällään kaikkea mahdollista bioterrorismista murhayrityksiin ja aivopesuun.

Mikä? Minisarja Evil Genius
Miten nopee? 4 jaksoa, yhteensä 3h 21min

Evil Genius kertoo yhdysvaltalaisessa pikkukaupungissa vuonna 2003 tapahtuneesta pankkiryöstöstä. Paikallinen pizzakuski ryösti pankin kotitekoinen räjähde kaulaansa kiinnitettynä ja poistui paikalta. Mies jäi poliisin väijytykseen ja hänen kaulassaa ollut pommi räjähti. Käy ilmi, että pommi oli laitettu ryöstäjän kaulaan väkisin ja ryöstön todellinen suunnittelija on ohjaillut miestä kulisseista käsin. Evil Genius on mieleenpainuva tarina hämmentävästä rikoksesta, joka sekoitti yhden amerikkalaiskaupungin elämän täysin 2000-luvun alkupuolella.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös